Hogyan vedd rá magad reggel, hogy pozitívan induljon a nap. Hajnalban még az óracsörgés előtt remegve, leizzadva ébredsz, csomóba ugrik a gyomrod, de még nem tudod mi az oka. Hatalmába kerít egy rossz érzés.

Hétköznap van és tudod, hogy a nyolc óra ma nem lesz elég. Toronyban áll az elintéznivaló, mindegyik határidős. Fejben elkezded megoldani őket, fogalmazod magadban, hogy mit fogsz mondani az ügyfélnek, mi lesz az értekezleten és késztetést érzel, hogy így pizsamában, remegő lábakkal berohanj a munkahelyedre, majd ott iszol egy kávét…

Ne tedd! Állj meg! Indítsd másképp a reggeled!

1. Lazíts
Korábban ébredsz a kelleténél. Nem baj. Ülj fel az ágyban, támaszd meg magad kényelmesen. Vegyél nagy levegőt! Fújd ki! Gondold azt, hogy minden belégzéskor beáramlik testedbe a segítő energia, kilégzéskor kifújod, amire nincs szükséged.

2. Bemelegítés
Végezz finom fejkörzéseket, lazítsd el az izmaid. Óvatosan végezz körzéseket a csuklóddal, térdeddel, majd a bokáddal, ha így állsz talpra nem terheled az ízületeid.

3. Fény
Az ágy szélén mielőtt felállsz, időzz el egy percre. Képzeld el, hogy a fejtetődön át fehér tiszta fény áramlik a testedbe. Betölt teljesen, majd kiáramlik a pórusaidon, és betölti a körülötted lévő teret is.

4. Ügyes vagy
Amikor felállsz nyújtózz nagyot, közben gondolj arra, hogy mind az ami ma rád vár a te feladatod, és azért van pont előtted, mert te vagy képes arra, hogy megvalósítsd! A mai napnak célja van! Minden ami történik veled, előbbre visz!

5. Víz
Igyál egy pohár vizet. Lassan kortyold és gondolj közben egy olyan időszakra az életedben, ami jó érzéssel tölt el, valamire, amiért hálás vagy! Amikor sikert éltél meg! Ezzel szeretet programot teszel a vizedbe, ami ezt az érzést eljuttatja minden sejtedhez.

Ez a nap is olyan, mint a többi, ugye? De mintha színesebb lenne a világ! Mintha könnyedebb lenne minden lépésed! Minden amit elterveztél, megvalósul!