Egyéni kineziológia

Jelentkezz te is egyéni kineziológiai oldásra

Köszönöm a megkereséseket, de egyenlőre nem tudok új klienseket fogadni egyéni ülésre mert az idei évre már nincs szabad időpontom.

Női körre, családállításra van lehetőség jelentkezni, facebook oldalamon (https://www.facebook.com/csikianna.kinez) lehet tájékozódni az eseményekről.

A kineziológia hatékony megoldás lehet számodra

Ha meghibásodik az autód betolod a szerelőműhelybe, ott valamit bütykölnek rajta, majd kigurulsz a jól működő autóddal. Nálam, a kineziológusnál ez másképp lesz! Nem foglak „megszerelni”, nem fogok neked tanácsot adni, vagy megmondani, mit hogyan csinálnék helyetted. A megoldás az életed jelenlegi megtorpanására Benned van! Abban segítek neked, hogy az eddig előfordult érzelmi stresszhelyzeteid oldásán, önismereti munkán keresztül ezt felszínre hozzuk.

Ismerd meg jobban az egyéni kineziológia módszerét

Különböző megoldási minták

Az életed során különböző megoldási minták segítettek a túlélésben, előrejutásban, fejlődésben. Amennyiben ezek a minták számodra megfelelőek, akkor minden rendben van, ha viszont van olyan,  amelyek gátolnak, akkor azokkal foglalkozni kell.

Izomtesztelés

Segítségünkre van az izomtesztelés, ami azon alapszik, hogy az izomműködés és az agyműködés harmóniában vannak egymással. Ennek köszönhetően a tudatalattidból előhozhatók azok az életkorok, események, személyek, amelyhez kötötten a negatív megéléseket-stresszeket-mintákat a megfelelő korrekciókkal át tudjuk alakítani.

Ez egy gyengéd oldás. A tudatos, tudatalatti éned csak olyan mélységben és olyan szinten engedi felhozni az élményeket, amennyire azokat biztonságosan kezelni lehet. Csak azzal dolgozunk, amivel dolgunk van, ami a mostani élethelyzetedet befolyásolja.  Ha úgy érzed, az alábbiak bármelyike akadályoz:

  • stressz (magánéleti, munkahelyi)
  • párkapcsolati problémák
  • célok elérése/céltalanság
  • hangulatzavarok
  • önbizalomhiány, önelfogadás
  • magányosság

a kineziológia hatékony megoldás lehet számodra.