Családállítás

Jelentkezz te is családállításra Székesfehérváron

Sorsunkra nemcsak azok az események hatnak, amiket életünk során mi magunk megtapasztaltunk, hanem azok is, amelyeket felmenőink.

Az egyéni lelkiismereten túl működik egy kollektív rendszer-lelkiismeret is, amely az egyén számára tudatosan nem hozzáférhető. Ez az emlékezet tartalmaz mindent, ami a generációnkban történt. A családi rendszerre ható, működési zavart okozó történéseket érzékelhetik a később született családtagok, akik tudattalanul, ugyanúgy élnek, éreznek, viselkednek, mintha az a rossz dolog velük történt volna meg. A családállítás módszerének technikája abban segít, hogy ezeket a rejtett összefüggéseket a felszínre hozzuk, majd tudatosan elengedjük mindazt, amire nincs szükségünk.

A családállítás menete

A csoportos családállításon 10-15 fő vesz részt,

vannak, akik témahozók (kliensek) és vannak, akik segítők, képviseletet vállalók. A kliens hoz egy témát, amire megoldást keres, pár mondatban vázolja, hogy mi az, amin szeretne változtatni, válaszol pár kérdésre, amit felteszek neki. Ezután felvázolom, hogy milyen rendszerelemekre, a családjából kiknek a megszemélyesítésére lenne szükség. A kliens, a résztvevők közül kiválasztja a szereplőket. A családállítás módszerével ilyenkor az ő belső világát képezzük le, a csoport tagjai veszik magukra ezeket a szerepeket és a testtudatosságukra ráhangolódva mozognak a térben, amiből kirajzolódik a rendszer térképe.

Ezt követi a helyreállítás,

„rendrakás” ami a megoldás irányába módosul, ezt a képet töltjük vissza tudattalanba, és közben feloldjuk és elengedjük mindazt, amire nincs szükség. Innen indul majd el a változás.

A családállítás alatt mindenki gyógyul, az is, aki képviselőként vesz részt a családállításon. Intenzív érzéseket mozdít meg egy-egy állításon való részvétel. Az állítás életünkre gyakorolt hatása lehet azonnali, de legtöbbször egy lassan ható folyamat, amely esetenként heteken, hónapokon át is eltarthat.

A családállításokat szombati napokon tartom 9:00 – 13:00-ig. Az időpontokat hetekkel előtte jelzem a facebook oldalamon: Részletek: https://www.facebook.com/csikianna.kinez/

Előzetes bejelentkezés szükséges mind témahozóknak, mind segítőknek, a témahozók időpont lemondása az alkalom előtt 3 nappal lehetséges. Bejelentkezni lehet telefonon: 06 (30) 511-8405, messenger üzenetben, vagy emailben: anna.csiki@gmail.com.
A családállítás helyszíne: Székesfehérvár, Kassai u. 91

Kérdésed van?

Töltsd ki az űrlapot és tedd fel kérdésedet a családállítással kapcsolatban.