Csiki Anna

kineziológus
Ismerj meg jobban

Mások problémájára megoldást találni, semmihez nem hasonlítható érzés

Hitem, hogy mindannyian egy meghatározott céllal, életfeladattal érkezünk erre a Világra. Mindaddig bolyongás csupán az Élet, amíg ez az út ki nem rajzolódik előttünk és rá nem lépünk. Kétségem nincs afelől, hogy a saját utamra igazán akkor léptem, amikor önismereti céllal beiratkoztam az Európa Akadémiára kineziológiát tanulni dr Varju Mártához.

Eleinte csupán önmagam akartam kihúzni magánéleti válságomból, de ahogy elkezdtem másokkal is foglalkozni, problémáikra megoldást találni, egyre inkább éreztem, azt a különös, semmihez nem hasonlítható érzést, hogy a helyemen vagyok, megérkeztem!

Székesfehérvár választott otthonom, 23 éve egy sugallat, egy érzés segített abban, hogy úgy döntsek, itt szeretnék élni és családot alapítani. Azóta is töretlen elkötelezettséggel szeretem ezt a várost, ahol nevelem 4 gyermekem és teszem a dolgom ebben a gyönyörű segítő szakmában.

Köszönöm a bizalmát azoknak, akik az elmúlt években felkerestek, hogy fogjam kezüket, támogassam őket nehéz élethelyzeteikben. Mivel nem a véletlenekben, hanem a sorsszerűségben hiszek, felismertem, hogy az elmúlt években nem véletlenül jönnek klienseim egyre többször párkapcsolati problémával, megtalált a téma, ezzel van feladatom.

Ezért, mint természetgyógyász és coach kineziológus elvégeztem dr Mészáros Ádám párkapcsolati tréner, házassági tanácsadó képzését is, hogy szakértelemmel tudjak segíteni pároknak, házaspároknak is.

Foglalj időpontot

Töltsd ki az időfoglaló űrlapot a kineziológiai terápiához. Vagy foglalj időpontot telefonon: 06 (30) 511-8405


  Célom segíteni Téged
  Önmagad megismerésében

   Meghatározott céllal jöttél a világra és ennek a küldetésnek az ismerete ott van Benned! Hoztad magaddal, amikor megszülettél. Lehetőséged van arra, hogy igazi éned, erősségeid, adottságaid megismerésén, megtapasztalásán keresztül megtaláld utadat, félelem nélkül merj rálépni és bátran végigjárni.

    Harmónikus párkapcsolat és házasság

     Ha az úton Társad is kísér, elsajátíthatjátok azt is, hogyan lehet saját, kiteljesedett valóságotokat a másikkal megosztani, harmonikus, egymást építő kapcsolatban élni.

      „Szeretet, elfogadás, harmónia, bizalom, önbizalom, hit és alkalomról-alkalomra jó néhány libabőr… Azt sem tudtam korábban, hogy ilyen hidegrázás akkor is rám törhet, ha éppen nem fázom… Rögös belső út, melynek minden állomása Annával olyan számomra, mint egy pici megvilágosodás, katartikus élmény, a találkozások mindegyike után szabadnak érzem magam. Ha nem járnék négy éve Annához, azt mondanám, beteg dolog a találkozásunk után kitárt karokkal, mélyeket lélegezve kutyát sétáltatni és örülni annak, hogy létezem. Mellékesen megjegyzem, semmit sem szívok, és nem lövöm magam, de a drogosok is szerintem valami ilyesmit érezhetnek… Szóval tuti ez a fura „boldogságfíling” tett Anna-függővé, a jósága, a kisugárzása, az empátiája, a lelkemre, az életemre gyakorolt hatása, no meg a tudása sem teljesen mellékes. Új látásmódot, gondolkodási mechanizmust és mérhetetlen szeretetet kapok Tőled, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok. Ma már egyre inkább tudom, ki vagyok, ráadásul fel merem vállalni önmagam (méghogy sok(k) lennék?!, dehogy, a szivárvány sem egyszínű), sőt szeretem is azt a nőt, aki lettem és aki lehetek. Nem tudom mi vár még rám az úton, de abban az egyben biztos vagyok, nem akarok leállni, továbbra is tanulni és fejlődni szeretnék mégpedig Tőled és Veled Anna. Csodálatos, hogy vagy! Köszönöm, hogy mellettem állsz!”
      N. Rita

      „Számomra Anna Hiteles személyiség, nem csak elméleti segítséget kaptam Tőle, hogyan javítsak egy nehéz helyzeten, hanem a saját élete a példa rá, hogyan kell szembe néznünk az élet által elénk rakott megoldásra váró problémákkal. Mindig van egy kedves története egy támogató gondolata, amiből erőt tudok meríteni és érezni, hogy nem vagyok egyedül. Legyen szó bármilyen megoldhatatlannak tűnő helyzetről, akár családi konfliktusról, párkapcsolati nehézségről, önmegvalósításról, vagy bármiről ahol úgy éreztem elakadtam, mindig fel tudta nekem villantani az esélyt a változtatásra, elengedésre, megküzdésre, fejlődésre.”
      Csilla